Flight Murder Mystery Game in Taverne De Krater in Genk

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Taverne De Krater Genk. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Genk with Taverne De Krater. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Taverne De Krater Genk. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening or aftenoon with collegues, friends or family in Taverne De Krater Genk!

 

 


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vrijblijvend beschikbaarheid aanvragen

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Taverne De Krater. Wanneer je datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Taverne De Krater

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 10 t/m 14 personen Diner €27,50 + Spel €29,50 = €57,00 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €27,50 + Spel €27,00 = €54,50 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 45 personen Diner €27,50 + Spel €24,50 = €52,00 incl. BTW p.p.

 


Van 10 tot 45 personen
About 3 - 3,5 hours
Er is 1 locatie voor dit spel in Genk

 

Dit arrangement bestaat uit:

 • Flight Murder Mystery Game;
  • een aperitief van het huis;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

  De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Taverne De Krater bij dit dinerspel

Voorbeeld-menu - €27,50 per persoon

Aperitief
Drankje naar keuze vergezeld met een koud en warm hapje.
* * *
Voorgerecht
Tomatensoep met balletjes of soep van de dag
* * *
Hoofdgerecht
Keuze uit de volgende gerechten met frietjes, kroketten of puree:
vispannetje - rundstoofvlees met Leffebier
of
scampi's van de Chef (9)
of
spareribs met pittige saus
of
koninginnehapje
of
vegetarische penne
of
kipfilet met saus naar keuze
* * *
Afsluiter
Koffie of thee met een stukje appelcake

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Dessert (extra optie)
- chocomousse (4,00 euro)
- tiramisu (4,00 euro)
- crème brûlée (4,00 euro)
- bordje van de chef (7,00 euro)

Waar ligt Taverne De Krater ?

Planetariumweg 18
Genk

 

Vrijblijvend beschikbaarheid aanvragen

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Taverne De Krater. Wanneer je datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

 

Taverne De Krater vind je hier

 

 

Taverne De Krater

Taverne 'De Krater' is prachtig gelegen aan de rand van het nationaal park Hoge Kempen, recht tegenover het planetarium van Genk. Een ideale plek om één van onze dinerspellen te organiseren. "De Krater" is, anders dan de term "taverne" doet vermoeden, gevestigd in een futuristisch gebouw met een mooi aangrenzend terras. De ambiance in "De Krater" is gemoedelijk en de menukaart bourgondisch. "De Krater" heeft tevens een sfeervolle zaalruimte die als markant decor voor onze dinerspellen kan dienen. Tussen de spelronden door wordt een voortreffelijk diner door de chef van "De Krater" verzorgd. Beleef uw bedrijfsuitstap of vrijgezellenfuif dus op bijzondere wijze in "De Krater met een dinerspel als groepsactiviteit.


 

De plaats Genk

Genk is een stad in de Belgische provincie Limburg en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Genk. De stadswijken van Genk hebben alles in huis voor een dagje te lekker shoppen of o gezellig op een terras een pintje te pakken. Of speel één van onze dinerspellen en geniet ondertussen van een heerlijk diner in één van onze restaurants in Genk.

Genk ligt voor een groot deel op het Kempens Plateau, op een hoogte van zo´n 80 meter. Hier waren vroeger heidevelden, die eind 19e eeuw werden beplant met voornamelijk naaldhout. De uitgestrekte bossen liggen met name ten oosten van Genk en maken deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier vindt men ook het Domein Kattenvennen, waar zich, bij het Planetarium, één van de toegangspoorten tot het Nationaal Park bevindt.

Genk heeft een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld De Sint-Martinuskerk. Deze kerk is gelegen in het stadscentrum. Maar ook het Oude Gemeente huis met diverse bijzondere beelden is zeker de moeite waard om te bezichtigen. En tot slot de Oekraïense katholieke kerk mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw bezoeken aan Genk.