Flight Murder Mystery Game in Hotel Orts in Brussel

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Hotel Orts Brussel. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Brussel with Hotel Orts. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Hotel Orts Brussel. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening or aftenoon with collegues, friends or family in Hotel Orts Brussel!

 

 


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vrijblijvend beschikbaarheid aanvragen

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Hotel Orts. Wanneer je datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Hotel Orts

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €22,00 + Spel €29,50 = €51,50 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 20 personen Diner €22,00 + Spel €27,00 = €49,00 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 20 personen
About 3 - 3,5 hours
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Brussel

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • Inclusief één drankje per persoon (bier, wijn, fris);
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De overige drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Hotel Orts bij dit dinerspel

Twee gangen voorbeeld menu a €22 per persoon

Carbonnade à la Flamande + Frites
(Karbonnade gestoofd in bier)
of
Waterzooi poulet
(Waterzooi met kip)
of
Chicon gratin
(Gegratineerde witlof)
of
Stoemp Saucisse
(Stampot met worst)
* * *
Gaufre Bruxellois
(Brusselse wafel)
of
Mousse au spéculos
(Mousse au specoloos)
* * *
Inlusief 1 drankje
(Bier 25cl, softdrink, glas huiswijn)

Waar ligt Hotel Orts ?

Auguste Ortsstraat 40
Brussel

 

 

Vrijblijvend beschikbaarheid aanvragen

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Hotel Orts. Wanneer je datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

 

Hotel Orts vind je hier

 

 

Hotel Orts

Dit sfeervolle boetiekhotel vindt u midden in Centrum  van Brussel, op 50 meter afstand van de beurs en de Grote Markt van Brussel.  Na afloop van uw dinerspel kunt u nabordelen in één van de vele gezellige barretjes in de direct omgeving van deze locatie.

De brede Auguste Ortsstraat werd in 1877, samen met de Jules Van Praetstraat en de Paul Devauxstraat, geopend ongeveer op de plaats waar zich vroeger de Middeleerstraat en de Middeleerbrug bevonden. De Ortsstraat werd in 1885 ingehuldigd en werd meteen een drukke straat met standingrijke etablissementen voor de beursmensen en de gegoede burgers. Heel vlug echter evolueerde de straat naar een echte "Theaterstraat".


 

De plaats Brussel

Brussel is de grootste stad en tevens hoofdstad van België. Althans, het stedelijk gebied waar de gemeente Brussel centraal in is gelegen. De stad is onderdeel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dit is een apart gewest dat ligt binnen het Vlaams Gewest dat verder geen bevoegdheden heeft in Brussel. Binnen het Brussels Hoofdstedelijk gewest wonen zo´n 1,2 miljoen inwoners. Het stedelijke gebied telt maar liefst bijna twee miljoen inwoners. Brussel is de meeste ‘stadse’ stad van België, met alle voorkomende groeistuipen en problematiek die bij een grote stad horen. Zo is Brussel de plek waar gelukzoekers uit België en elders naartoe trekken in de hoop dat er in de grote stad betere kansen liggen.

De stad Brussel is meer dan duizend jaar oud en behoort sinds de late middeleeuwen tot de één van de belangrijkste steden van de lage landen. In deze periode is onder andere de omwalling gebouwd die nu de binnenring om Brussel vormt. Hier is men in het jaar 1357 aan begonnen. In 1379 was de vijfhoekige stadsomwalling gereed. De omwalling omvatte 7 heuvels: de Zavel, de Kruidtuin, de St-Pietersberg, de Kunstberg, de Warmoesberg, de St-Michielsberg en de Koudenberg. Namen die je tegenwoordig nog terugvindt op plattegronden en naambordjes van Brussel. De eeuwen daarna is Brussel gestaag gegroeid. Brussel is zelfs een tijdje de hoofdstad geweest van de Nederlanden, een gebied waar een groot deel van wat nu Nederland is ook toe behoorde.

In de periode 1815-1830 heeft Brussel een rol gespeeld die het tegenwoordig opnieuw speelt: afwisselend hoofdstad zijn samen met een andere stad. Toen was het hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden samen met Den Haag. Tegenwoordig is Brussel de officieuze hoofdstad van de Europese Unie (officieel heeft de EU geen hoofdstad). Het Europees Parlement zetelt hoofdzakelijk in Brussel, maar vergadert eens per maand plenair in Straatsburg (Frankrijk). Deze vergaderingen duren vier dagen en zorgen voor een ware volksverhuizing tussen Brussel en Straatsburg.