Familiefeest in Valkenswaard

Familie kiest u niet zelf uit. Maar het familiefeest dat u in Valkenswaard organiseert wel! Dus doe eens gek en ga voor spanning, humor en sfeer in Valkenswaard. Met een moorddiner van Dinerspel.nl bijvoorbeeld. Zo bezorgt u uw familieleden een compleet ander samenzijn in Valkenswaard!

Niet zomaar een familiefeest!

Kunt u het zich voorstellen? Dit keer eens niet met z'n allen in een kringetje over auto's en voetbal praten? Maar nu eens zelf in Valkenswaard "acteren" in een komische detective aan tafel met een hilarisch moordspel? Ondertussen kan iedereen heerlijk genieten van een goed verzorgd diner in een sfeervol restaurant in Valkenswaard. Met opa verkleed als bodybuilder en tante Jopie in de rol van rockzangeres. Bijvoorbeeld dan. Hilarisch!

Een geslaagd familiefeest in Valkenswaard

Dinerspel.nl ontwikkelde speciaal voor familiefeestjes thuis het doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier. Dit moordspel organiseert u heel eenvoudig in uw eigen vertrouwde woonkamer of eetkeuken in Valkenswaard. Of u kunt kiezen uit één van de restaurants op Dinerspel.nl. Speelt u het moordspel thuis dan kunt u het culinaire deel geheel zelf invullen. Voor degenen die er echt iets bijzonders van willen maken, schreef de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay bijpassende recepten. Allemaal met gangbare ingrediënten, niet te ingewikkeld en stuk voor stuk verrukkelijk. Plezant!

 

 

 

 

Voorbeelden van een familiefeest in Valkenswaard:

Moordvlucht Moordspel in Valkenswaard

Uw familiefeest in Valkenswaard moet zowel origineel als betaalbaar zijn? Dan is Moordvlucht Moordspel in Valkenswaard beslist de leukste maar ook meest betaalbare activiteit. Geniet van deze hilarische moordklucht tijdens een voortreffelijk diner of luxe High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom tijdens uw familiefeest in Valkenswaard heerlijk in een dynamische luchtvaartsfeertje. Kruip in de huid van één van de flamboyante passagiers of crewleden en erachter te komen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezellige sfeer van een etentje in Valkenswaard voor verrassend lage prijs. Een familiefeest in Valkenswaard was nog nooit zo amusant! Een familiefeest in Valkenswaard met Moordvlucht Moordspel boekt u gemakkelijk op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in De Hofnar. Wij heten u van harte welkom aan boord!


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast in Valkenswaard

Geniet tijdens dit familiefeest in Valkenswaard van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Een leuker familiefeest in Valkenswaard voor een verrassend lage prijs zult u niet snel vinden!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel in Valkenswaard

U gaat een familiefeest in Valkenswaard organiseren? Denk dan eens aan Miss Murder Moordspel in combinatie met een dineren bijvoorbeeld De Hofnar. Dit spannende maar vooral ook komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde daar Miss Mexico en Miss Venezuela? Probeer dat tijdens dit moordspel te ontdekken. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk, want tussen de spelronden door wordt een heerlijk diner geserveerd. Een originele en betaalbare activiteit voor uw familiefeest in Valkenswaard is moeilijk te vinden? Welnee, reserveer uw familiefeest met Miss Murder Moordspel als invulling in Valkenswaard gewoon hier op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in uw eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Food & Fun Culi Spel in Valkenswaard

Een kookworkshop in Valkenswaard boeken, is een goed idee, maar Food&Fun Culi Spel is een nog véél leukere invulling voor een familiefeest in Valkenswaard. U mag tijdens uw familiefeest bij dit dinerspel in Valkenswaard fijn kliederen en klodderen met diverse ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo vermakelijk én smakelijk was uw familiefeest nog nooit! Het Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel smaakt uw familiefeest in Valkenswaard zeker naar meer!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code in Valkenswaard

De leukste en meest betaalbare invulling voor een familiefeest in Valkenswaard is beslist Dinerquiz The Code. Speel met collega's, vrienden of familie deze spannende en komische dinerquiz in Valkenswaard en probeer de code van de mysterieuze box te kraken! Welke beloning zit er voor jullie in?


Meer informatie over dit spel

Hollandse Helden Spel in Valkenswaard

Een familiefeest in Valkenswaard organiseren, maar dan wel met een Hollands tintje? Denkt u dan eens aan het Hollandse Helden Dinerspel. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een moment in de spotlights. Een origineel en lekker Hollands uitje is zo gevonden. Een familiefeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via Dinerspel.nl. Onder andere te reserveren in uw eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game in Valkenswaard

Een leuke Engelstalige activiteit voor een familiefeest in Valkenswaard is niet zomaar gevonden. Of toch wel? Flight Murder Mystery Game is beslist de meest originele en verrassende Engelstalige invulling voor een familiefeest in Valkenswaard. Speciaal voor internationale groepen met Engels als voertaal en nog betaalbaar ook! Barstensvol humor en spanning en in combinatie met een voortreffelijk diner. Flight Murder Mystery Game als familiefeest in bijvoorbeeld De Hofnar is dus de beste keuze als uw familiefeest in Valkenswaard een knaller moet worden!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz in Valkenswaard

Into The Box is absoluut de meest verrassende invulling voor uw familiefeest in Valkenswaard. Een activiteit die heel goed in de middag in combinatie met een lunch of hapjes kan worden gespeeld maar ook als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Een betaalbaar en origineel familiefeest in Valkenswaarddat geschikt is voor de meest uiteenlopende gezelschappen, en voor kleine en grote groepen.


Meer informatie over dit spel

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Valkenswaard

Tijdens uw familiefeest in Valkenswaard kunt u nu zelf de speurneus uithangen in een spannende maar vooral komische detective. Doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig want de leider van het moordonderzoek is... het slachtoffer zelf! Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een familiefeest in Valkenswaard organiseren?

De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Valkenswaard zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar. Een familiefeest in Valkenswaard organiseren, is hiermee een stuk eenvoudiger geworden! Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

 

De plaats Valkenswaard

Valkenswaard telt meer dan 30.000 inwoners en vormt samen met de dorpskernen Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft een Bourgondische gemeente in het hart van de Nederlandse Kempen. Valkenswaard heeft een verrassend veelzijdig voorzieningenniveau, zowel in sociaal, cultureel, sportief als recreatief opzicht. De gemeente is een plek voor levensgenieters. Voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers, voor funshoppers en culinaire fijnproevers, voor stappers en sportievelingen.