Online escaperoom thuis: The Key

Je hebt één uur de tijd! Lukt het jou?

Organiseer zelf voor familie, vrienden of collega’s een online escape room thuis of op een externe locatie. Een échte escaperoom, tenminste als de ruimte of het pand is af te sluiten met sleutels. Deze sleutels gaan namelijk door een speciale sleuf de box in en kunnen er pas uit als jullie de code van het slot gekraakt hebben. Dat moet dan ook nog binnen één uur tijd gebeuren, want anders zit je vast. Hectisch, maar uiteraard wel volledig veilig!

Online puzzels, opdrachten en hints

Het spel begint zodra je bent ingelogd en je op “start escaperoom” hebt geklikt. Alle opdrachten en puzzels krijg je online te zien. Maar de tijd loopt en je hebt maar één uur! Taken verdelen dus en dan koortsachtig op zoek naar de code! Iedereen mag gebruik maken van een telefoon of tablet om op internet te speuren naar antwoorden. De Key is leukste online escape room voor thuis, op het werk of in een externe locatie. Ook geschikt tijdens een beeldborrel met familie, vrienden of collega’s op afstand. Per adres is dan één sleutelbox benodigd. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Koop in de webshop

Escape room variant: Into The Box (thuis of restaurant)

Escaperooms zijn populair. Begrijpelijk, want het is leuk en spannend om opgesloten te worden en te proberen binnen een beperkte tijd te ontsnappen. Inmiddels zijn er honderden escape rooms in Nederland in allerlei varianten, van heel eenvoudig tot spectaculair en high tech. Toch kleven er soms ook wat nadeeltjes aan escaperooms. De meeste escape rooms zijn niet mobiel. Je zult altijd naar een bepaalde plek moeten en dan moet de escaperoom ook maar net beschikbaar zijn. Lastig in deze rare tijden. De online versies hebben ook vaak niets met echt ontsnappen te maken maar zijn eerder een soort video-games. Verder zijn veel escaperooms best duur. Daarom bieden wij naast onze eigen online escaper oom The Key ook  een escaperoom variant: Into The Box.

Into The Box Kluiskraakspel vanaf 4 personen

Vanaf €6,95 per spelboekjes (incl. Box)

Ontsnappen is leuk, maar inbreken ook. Nu wordt er bij Into The Box Kluiskraakspel niet echt ingebroken, maar het draait wel om binnenkomen. Bij Into The Box staat namelijk een met een cijferslot afgesloten box op tafel. Alle spelers krijgen een schitterend spelboekje en er worden teams gevormd. Deze gaan proberen de code van de box zo snel mogelijk te kraken. Het spel levert een winnend team en een individuele winnaar op. Alles draait natuurlijk om het moment dat gekeken wordt of de code gekraakt is en de box open gaat. En om wat er dan in zit natuurlijk. Spannend!

Teamspel met individuele winnaar

Into The Box speel je in teams gespeeld maar er is wel een individuele winnaar. Als de code wordt gekraakt, is dat de verdienste van het hele team. Maar de speler die individueel het hoogst scoort, mag de box, met inhoud, mee naar huis nemen. Een hele eer, maar het is nog een leuk decoratief en handig hebbedingetje ook!

Koop in de webshop

Andere spellen in onze webshop

Neem een kijkje in onze webshop. Behalve onze escaperoom en Into The box, zijn ook de andere doe-het-zelf spellen uitermate geschikt voor thuis of op een zelfgekozen locatie. Organiseer je eigen dinerspel of moorddiner met een doe-het-zelf Moordspel of Mysteryquiz. De Moordspellen worden zelfs geleverd met gratis bijpassende recepten, mocht je er een echt moorddiner van willen maken. Zo organiseer je in een handomdraai je eigen moordspel of mystery quiz. Geschikt voor groepjes vanaf 4 personen en zowel voor familiefeestje, teamuitjes, vriendenuitjes of vrijgezellenfeestjes.

Overal en altijd te spelen, ook online via Skype of Facetime!

Neem een kijkje in onze webshop

In tegenstelling tot de meeste escaperooms kan je onze spellen echt bijna overal en altijd spelen. Op het werk, thuis, in een restaurant naar keuze of in één van de bij Dinerspel.nl aangesloten locaties. Net als bij een escaperoom is er tijdens het spelen geen spelbegeleiding aanwezig. Dat drukt de kosten aanzienlijk en daardoor zijn onze doe-het-zelf spellen een zeer betaalbare invulling voor ieder bedrijfsuitje, teamuitstapje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld familiefeest.

Te combineren met diner of hapjes

Onze spellen kunnen kunnen perfect gecombineerd worden met eten, zowel tijdens of na het spel. Als er een actief of feestelijk avondprogramma gepland staat onze doe-het-zelf spellen een ideale invulling voor de middag. Het diner kan dan mooi aansluitend geprogrammeerd worden en daarna kan er gefeest worden. Er kan ook tijdens het spel gegeten worden maar in dat geval worden hapjes of tapas geadviseerd.

Bezoek de webshop