Een super idee om samen met familie of vrienden online te spelen via Skype of Facetime. Wij versturen de spelboekjes gratis naar 3 extra adressen. Vul de adressen in bij “Bestelnotities” en vermeld er bij hoeveel boekjes er naar toe moeten. Onze doe-het-zelf spellen vind je in onze webshop.
Into The Box: Nu met 20% extra Quarantaine Korting!

Nieuwe variant op Escaperoom: Into The Box (thuis of restaurant)

Vanaf €6,95 per spelboekjes (incl. Box)

Escaperooms zijn populair. Begrijpelijk want het is leuk en spannend om met z’n allen opgesloten te worden en te proberen binnen een beperkte tijd te ontsnappen. Inmiddels zijn er honderden escaperooms in Nederland in allerlei varianten, van heel eenvoudig tot spectaculair en high tech. Toch kleven er ook een paar nadeeltjes aan escaperooms. Escaperooms zijn meestal niet mobiel. Je zult altijd naar een bepaalde plek moeten en dan moet de escaperoom ook maar net beschikbaar zijn. Verder zijn veel escaperooms best duur. Redenen voor Dinerspel.nl om zelf geen escaperoom arrangementen te bieden maar een slim alternatief te bieden.

Into The Box Kluiskraakspel vanaf 4 personen

Ontsnappen is leuk, maar inbreken ook. Nu wordt er bij Into The Box Kluiskraakspel niet echt ingebroken, maar het draait wel om binnenkomen. Bij Into The Box staat namelijk een met een cijferslot afgesloten box op tafel. Alle spelers krijgen een schitterend spelboekje en er worden teams gevormd. Deze gaan proberen de code van de box zo snel mogelijk te kraken. Het spel levert een winnend team en een individuele winnaar op. Alles draait natuurlijk om het moment dat gekeken wordt of de code gekraakt is en de box open gaat. En om wat er dan in zit natuurlijk! Dat kan in sommige gevallen ook nog iets van waarde zijn. Wat het allemaal extra spannend maakt.

Teamspel met individuele winnaar

Into The Box wordt in teams gespeeld maar levert wel een individuele winnaar op. Als de code wordt gekraakt, is dat de verdienste van het hele team. Maar de speler die individueel het hoogst scoort, mag de box, met inhoud, mee naar huis nemen. Een hele eer, maar het is nog een leuk decoratief en handig hebbedingetje ook!

Overal en altijd te spelen, ook online via Skype of Facetime!

Speel Into The Box Online

In tegenstelling tot een escaperoom kan Into The Box overal en bijna altijd gespeeld worden. Op het werk, thuis, in een restaurant naar keuze of in één van de bij Dinerspel.nl aangesloten locaties. Net als bij een escaperoom is er tijdens het spelen geen spelbegeleiding aanwezig. Dat drukt de kosten aanzienlijk en daardoor is Into The Box een zeer betaalbare invulling voor ieder bedrijfsuitje, teamuitstapje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld familiefeest.

Te combineren met diner of hapjes

Into The Box kan perfect gecombineerd worden met eten, zowel tijdens of na het spel. Als er een actief of feestelijk avondprogramma gepland staat is Into The Box een ideale invulling voor de middag. Het diner kan dan mooi aansluitend geprogrammeerd worden en daarna kan er gefeest worden. Er kan ook tijdens het spel gegeten worden maar in dat geval worden hapjes of tapas geadviseerd.

Escaperoom gedaan? Probeer dan eens Into The Box

Escaperooms zijn er in veel verschillende soorten. Van Into The Box is momenteel vooralsnog één versie beschikbaar, genaamd “Unit Experiment Alien”. Wetenschapper Frank Bij de Pinken laat een mysterieuze box na met daarin opzienbarende informatie over buitenaards leven. Gek genoeg speelt in dit spel showbizz een belangrijke rol. Vreemd…

Maar op termijn zullen er ook andere titels op de markt komen met onderwerpen als bijvoorbeeld popmuziek, sport en wetenschap. Vond u de escaperoom dus een leuke activiteit, dan is Into The Box zeker de moeite waard te overwegen als volgende entertainende groepsactiviteit!