Online Escaperoom The Key

Onze doe-het-zelf spellen in onze webshop zijn ook te spelen tijdens een beeldborrel via Skype of Facetime. Een online groepsactiviteit of originele vrijdagmiddag-beeld-borrel organiseer je eenvoudig met één van onze doe-het-zelf spellen of online escaperoom.
 • Echte escaperoom:sluit jezelf en je gasten op!
 • 1 koortsachtig uur spelen;
 • Escaperoom thuis met spannende, interactieve en amusante opdrachten en puzzels;
 • Inclusief mooie sleutelbox met combinatieslot; 
 • De spelsessie wordt gestart met eenmalig gebruikers account die je per mail ontvangt;
 • Speel deze escaperoom thuis met familie, vrienden of op het werk met collega’s; 
 • Max. 6 spelers per sleutelbox; 
 • Geschikt voor familiefeestjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes;
 • Kinderen vanaf 12 jaar kunnen meespelen;
 • Ook te spelen vanaf meerdere locaties met Skype of Zoom (1 box per locatie);
 • Ook mogelijk als straat- of buurtactiviteit (1 box per adres);
 • Bij niet afsluitbare locaties kunnen de bankpassen en creditcards in de box, ook grappig!;
 • Te bestellen in onze webshop.
Maximaal 1 uur

 

Online Escaperoom The Key

Sluit jezelf en je gasten écht thuis op of in een andere locatie met online doe-het-zelf escaperoom The Key. Kraak de code op tijd, anders zit je vast! Volledig veilig natuurlijk.

Kraak de code op tijd, je hebt maar 1 uur!

De sleutelbox met combinatieslot van escaperoom The Key ontvang je thuis. Je gooit de sleutels of bankpassen door een speciale sleuf in de box. Deze krijg je alleen zonder slopen weer terug door binnen één uur de combinatie van het slot te ontdekken. Spannend hoor!

Interactief en spannend

Na je bestelling in onze webshop sturen we de box en toebehoren op en ontvang je per mail een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je éénmalig de escaperoom spelen. Jullie hebben dan dus een uur om de code te kraken. Dit door superleuke maar uitdagende opdrachten uit te voeren. Lukt dat niet, dan moeten je gasten door het raam naar huis. Of je sloopt de box! Nee hoor, er is altijd een nood-escape.

Zoektocht op internet

Bij veel escaperooms is het gebruik van smartphones, tablets en calculators verboden, maar bij The Key kun je niet zonder! Alle opdrachten vereisen behoorlijk wat research op internet. Maar geen zorgen, ook digibeten kunnen zich zonder schermpje nog steeds heel nuttig maken tijdens het spel.

Teamwork is alles!

Om het juiste antwoord op tijd te vinden, moeten jullie samenwerken. Verdeel de taken en talenten zo goed mogelijk. Geen betere teambuilding dan onder tijdsdruk improviseren!

Entertainende escaperoom

De opdrachten hebben een hoge amusementswaarde. Naast hectisch puzzelen, rekenen en uitzoeken valt er bij online escaperoom The Key ook heel wat te lachen.

Escaperoom thuis en op locatie

Doe-het-zelf escaperoom The Key kun je behalve thuis ook op het werk, in een horeca- of andere externe locatie spelen. Mocht die niet afsluitbaar zijn dan is dat geen probleem. In dat geval kunnen ook jullie bankpassen en creditcards in de box. Dat wordt dus afwassen als de box niet open gaat!

Noodknop

Natuurlijk staat veiligheid voorop. Mocht tijdens het spel de deur toch open moeten, dan is een klik op de digitale noodknop voldoende. De code van het slot verschijnt direct in beeld en je kan de box dan direct openen.

Kinderen kunnen meedoen

Escaperoom The Key speel je met familie, vrienden, collega’s of buren. Hoewel bedoeld voor volwassenen, kunnen kinderen vanaf een jaar of 12 prima meespelen.

Als video-party vanaf meerdere locaties

Escaperoom The Key kun je ook met een online verbinding zoals Skype of Zoom als video-party spelen. Bestel voor iedere locatie dan een eigen box. De sessies moeten gelijktijdig starten. Het team dat als eerste buiten staat wint.

Speel escaperoom The Key met de hele straat!

Doe-het-zelf-escaperoom The Key is ook te spelen met je buren. Iedere deelnemende familie uit de straat, bestelt een eigen box. Spreek een starttijd af en begin het spel tegelijkertijd. In de box zit naast de sleutels ook een fluitje. Degene die het eerst buiten staat en op het fluitje blaast, is de winnaar en mag de barbecue vast aansteken.
Klik op een plaats waar u Online Escaperoom The Key kunt spelen

 

Plaatsen waar Online Escaperoom The Key kan worden gespeeld