Beste %%firstname%%,

Leuk dat je ons “Moordvlucht Moordspel” gaat spelen!

Zojuist heb je per mail ook een bevestiging ontvangen van jouw bestelling van de spelboekjes. In die mail vind je een aantal download-linkjes.

(Open deze presentatie op een laptop of tablet. Deze presentatie is namelijk niet geschikt voor mobiele telefoons).  

Inloggegevens:

%%content%%

Maar let op! Je kunt het moordspel dus maar één keer spelen. Zodra je in deze instructie presentatie op “Start moordspel” hebt gedrukt, begint het spel en kun je niet meer terug. Je kunt het daarna dan ook niet meer spelen. Maar zolang je in de instructie presentatie blijft, kan er niets gebeuren.

We wensen jullie veel plezier met het spelen van de doe-het-zelf versie van ons “Moordvlucht Moordspel“.

Met vriendelijke groet,

Dinerspel.nl

(Kantoor open: maandag t/m vrijdag van 10:00uur tot 17:00uur)
Postbus 1031 I 3700 BA Zeist I tel: +31 30-6771444
[email protected] I www.dinerspel.nl

Disclaimer:

Dit bericht is alleen bedoeld voor de geadresseerde(n) of de geadresseerde organisatie en kan persoonlijke en vertrouwelijke informatie bevatten. Verspreiden, kopiëren of ander gebruik van (delen van) dit bericht door anderen dan de geadresseerde(n) is niet toegestaan. Alle redelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de aanwezigheid van computervirussen te voorkomen. Omdat Dinerspel.nl geen verantwoordelijkheid op zich neemt voor verlies van of schade aan documenten door gebruik van deze e-mail of bijlagen, raden wij u aan te allen tijde uw eigen virusscanner in te schakelen.