Dinerquiz The Code in Sandton Eindhoven Centre in Eindhoven

Een leuk en betaalbare groepsuitje organiseren in Eindhoven was nog nooit zo gemakkelijk! Dinerquiz The Code in Sandton Eindhoven Centre is dé activiteit voor een gezellige avond in Eindhoven. Geniet van een diner, verzorgd door Sandton Eindhoven Centre en speel deze grappige en spannende quiz. Welk team kraakt de code van de mysterieuze box op tafel? En zo ja, wat zit erin?

Dinerquiz The Code wordt op vaste data gespeeld. U speelt het spel altijd aan uw eigen tafel(s). De Dinerquiz wordt gepresenteerd door een gezellige presentator van Dinerspel.nl.


Informatie over Dinerquiz The Code

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Sandton Eindhoven Centre. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Dinerquiz The Code in Sandton Eindhoven Centre

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 4 t/m 50 personen Diner €18,50 + Spel €19,75 = €38,25 incl. BTW p.p.

 


Van 4 tot 50 personen
Ongeveer 2,5 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Eindhoven

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Dinerquiz The Code;
  • Uw eigen tafel(s)
  • een heerlijk warm/koud buffet (twee gangen);
  • Presentatie door Dinerspel

Het desert en de drankjes zijn niet inbegrepen. U kunt een desert afnemen tegen meerprijs.
The Code wordt gespeeld in een aparte dinerruimte van de locatie. U speelt het spel met uw eigen gezelschap aan uw eigen tafel(s), maar er kunnen ook andere groepen in dezelfde ruimte aanwezig zijn.

Inschrijfdatum: 27 oktober 2018, aanvang 18:30uur.

 

Dinerquiz The Code menu bij Sandton Eindhoven Centre

Twee gangen buffet a €18,50 per persoon.

Tussen de ronden door verzorgt deze locatie een heerlijk koud/warm buffet: vlees, vis, vega, warm, koud en met dieetwensen wordt rekening gehouden. All you can eat voor weinig, exclusief drankjes en dessert (meerprijs).

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Deze locatie biedt een Hollandse open bar aan, voor €13,50 per persoon per uur. Onder deze drankenforfaits verstaat de locatie  frisdranken, jus d’orange, mineraalwater, (speciaal) bier en wijn.

Ook biedt de locatie een Internationale open bar aan, voor €19,50 per persoon per uur. Onder deze drankenforfaits wordt verstaan  naast de frisdranken, jus d’orange, mineraalwater, (speciaal) bier en wijn ook de wiskey, rum, cognac en gin.

Waar ligt Sandton Eindhoven Centre ?

Stratumsedijk 23D
Eindhoven

 

 

Dinerspellen in de buurt van Sandton Eindhoven Centre


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Sandton Eindhoven Centre. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

 

Sandton Eindhoven Centre vindt u hier

 

 

Sandton Eindhoven Centre

Het Sandton Hotel ligt midden in het centrum van Eindhoven, op slechts 150 meter van het Van Abbemuseum. En het bekende Philips Muziekcentrum ligt op 7 minuten wandelafstand van Sandton. Het PSV-stadion ligt op 5 minuten rijden. U wandelt in 10 minuten naar het centraal station van Eindhoven. Een perfect centraal gelegen locatie dus voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeestje. De locatie beschikt over een aantal sfeervolle dinerruimtes waar onze dinerspellen plaatsvinden. Borrelen kunt u voor- en achteraf in de gezellige hotelbar.


 

De plaats Eindhoven

De dynamische stad Eindhoven heeft een moderne uitstraling maar heeft ook nog steeds een warm Brabants hart. De recente geschiedenis verklaart zich het huidige uiterlijk van de stad. Gebouwen en fabriekshallen uit de jaren twintig en dertig en moderne kantoortorens voor bedrijven in high tech en zakelijke dienstverlening wisselen elkaar af.  Eindhoven wordt ook wel de lichtstad genoemd. Dit is  een dikke knipoog natuurlijk naar de gloeilampenfabriek van Philips die zo bepalend is geweest voor de ontwikkeling van Eindhoven.