Voorbeeldmenu zomer á €40,75 per persoon
Voorgerecht:
Carpaccio van ossenhaas met gemarineerde tomaat, rucola, pijnboompitten, kappertjes, truffelmayonaise en geschaafde Parmezaanse kaas
OF
Zalmtaartje van gerookte zalm, mascarpone een krokante kruidenbodem met salsa verde
OF
Licht gebonden romige doperwtenvelouté (V)
OF
Najaarssalade met dadel, feta, rode linzen, hartige granola en een tahine-yoghurtdressing (V)
* * *
Hoofdgerecht:
Biefstuk uit de pan met seizoensgroenten en een heldere pepersaus
OF
Gegrilde varkenshaasmedaillons met seizoensgroenten en gorgonzola-truffelsaus
OF
Gebakken roodbaarsfilet met tomaten crumble, tagliatelle en paprika-oreganosaus
OF
Paddenstoelenrisotto met Taleggio, bospaddenstoelen, konings oesterzwam en kastanjechampignons (V)
Daarbij los garnituur met salade, gekruide Overburen frietjes en mayonaise
* * *
Nagerecht:
Choco trifle, laagjes chocolademousse, salty caramel, ongezoete room, witte chocoladekrullen en Bastogne koek
OF
Bosvruchten cheesecake geserveerd met een bol bramen sorbetijs
Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Luxere menu's zijn ook beschikbaar.