Organiseer een Moordspel of ander dinerspel in een echt Kasteel.

Altijd al eens een moorddiner of ander dinerspel willen organiseren in een echt Kasteel? Hieronder vindt u een aantal bijzondere locaties waar u onze dinerspellen kunt spelen:

Moorddiner in een Kasteel

Kasteel De Essenburgh – Hierden

Kasteel De Essenburgh in Hierden

Dit 17e-eeuws kasteel in Hierden heeft een prachtige ligging. Hierden is een plaatsje  dat vlakbij het gezellige Harderwijk ligt. Dit markante Kasteel beschikt over een aantal dinerzalen met ieder hun eigen, unieke ambiance. Een markanter decor voor uw groepsuitje of familie feest met een dinerspel als activiteit is niet gauw gevonden. Ook het culinaire gedeelte van onze dinerspellen wordt door de keukenbrigade en bediening van Kasteel De Essenburgh tot in de puntjes verzorgd. Alles is huisgemaakt en er wordt zo veel mogelijk gewerkt met biologische en streekgebonden producten. In de gewelvenkelder van het kasteel bevindt zich een sfeervolle bar waar vooraf en na afloop van het moorddiner heerlijk kunt borrelen.

Bekijk hier alle dinerspel arrangementen in Kasteel de Essenburg in Hierden.


Organiseer een moordspel in Kasteel Woerden

Kasteel Woerden – Woerden

Kasteel Woerden in Woerden

Wilt u een moorddiner of ander dinerspel te organiseren in een echt kasteel? Kasteel woerden is dan de perfecte locatie voor uw teambuilding, vriendenuitje of familiefeest. Het authentieke en statige kasteel is modern en stijlvol ingericht. Verschillende sfeervolle en multifunctionele zalen bieden plaats aan groepen van vrijwel iedere grootte. Ook op culinair gebied heeft Kasteel Woerden veel te bieden. De keukenbrigade  werkt zo veel mogelijk met biologische en streekgebonden producten. De menu’s die Kasteel Woerden tijdens onze dinerspellen biedt, zijn dan ook van hoog niveau, maar desondanks toch ook zeer vriendelijk geprijsd. Kasteel Woerden beschikt over eigen, gratis parkeerruimte en is vlakbij Station Woerden gelegen.

Bekijk hier alle dinerspel arrangementen in Kasteel Woerden


Een dinerspel in Slot Doddendael

Slot Doddendael in Ewijk (bij Nijmegen)

Slot Doddendael in Ewijk (bij Nijmegen)

Vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt Slot Doddendael. Dit middeleeuwse kasteeltje wordt voor het eerst genoemd in 1332. Vaak wordt daarom aangenomen dat het Huis Doddendael werd gebouwd rond 1330 en dat het is vernoemd naar de lisdodden die rijkelijk in de drassige omgeving voorkwamen. Doddendael werd beschreven als “borch, huys ende hoff tot Ewic”. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor  een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest tijdens één van onze dinerspellen.

Bekijk hier alle dinerspel arrangementen in Slot Doddendael in Ewijk


==>> Ga naar alle locaties