Bedrijfsuitje in Valkenswaard

Een bedrijfsuitje in Valkenswaard organiseren is zo'n gek idee nog niet. Zeker niet als het bedrijf in Valkenswaard of omgeving gevestigd is natuurlijk, maar ook voor bedrijven uit andere regio's is Valkenswaard een prima plek. Het doel van een teamuitje is meestal een informeel en prettig samenzijn met de collega's. Het dagelijkse patroon doorbreken met een hoop gezelligheid en amusement. Valkenswaard is zoals gezegd een uitstekende locatie daarvoor, zeker als het weer meezit. Het aantal mogelijke activiteiten voor een geslaagd personeelsuitje is dan zeer uitgebreid. Van een eenvoudige wandeling tot een GPS speurtocht, rolschaatsen in het park of een rondleiding door historisch Valkenswaard. Maar ook binnenactiviteiten zijn er genoeg te vinden in Valkenswaard, zoals een museumbezoek of lasergames bijvoorbeeld. Maar het leukste om in Valkenswaard te doen is natuurlijk één van onze dinerspellen.

 

 

 

 

Voorbeelden van een bedrijfsuitje in Valkenswaard:


Miss Murder Moordspel in Valkenswaard

Je wilt een bedrijfsuitje in Valkenswaard organiseren? Denk dan eens aan Miss Murder Moordspel in combinatie met een dineren bijvoorbeeld uw eigen locatie. Dit spannende maar vooral ook komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde daar Miss Mexico en Miss Venezuela? Probeer dat tijdens dit moordspel te ontdekken. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk, want tussen de spelronden door wordt een heerlijk diner geserveerd. Een originele en betaalbare activiteit voor jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard is moeilijk te vinden? Welnee, reserveer jouw bedrijfsuitje met Miss Murder Moordspel als invulling in Valkenswaard gewoon hier op Dinerspel.nl. Onder andere te boeken in De Hofnar.


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel in Valkenswaard

Jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard moet zowel origineel als betaalbaar zijn? Dan is Moordvlucht Moordspel in Valkenswaard wat jij zoekt!

Geniet van deze hilarische moordklucht tijdens een diner of lunch. Dit wordt zeker een bedrijfsuitje in Valkenswaard van hoog niveau, want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing.

Neem één van de rollen aan en probeer de moord op Captain Dick van Bill te ontrafelen. Het meest entertainende etentje in Valkenswaard is ook nog eens verrasend betaalbaar. Verras je gasten dus met een bedrijfsuitje in Valkenswaard. Met Moordvlucht Moordspel is jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard snel gerorganiseerd, onder andere in De Hofnar. Welkom aan boord!

In Valkenswaard is nu ook een versie zonder spelbegeleiding beschikbaar. In plaats daarvan speel je op jouw bedrijfsuitje het spel gemakkelijk zelf met behulp van een online e-presentatie. Eenvoudig, goedkoper en leuk om te doen!


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game in Valkenswaard

Een leuke Engelstalige activiteit voor een bedrijfsuitje in Valkenswaard is niet zomaar gevonden. Toch? Echt wel! Flight Murder Mystery Game is beslist de meest originele en verrassende Engelstalige invulling voor een bedrijfsuitje in Valkenswaard. Speciaal voor internationale groepen met Engels als voertaal en nog betaalbaar ook! Barstensvol humor en spanning en in combinatie met diner. Flight Murder Mystery Game als bedrijfsuitje in bijvoorbeeld uw eigen locatie is dus echt een goede keuze als jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard een knaller moet worden!

Nu ook met online e-presentatie. Leid tijdens het volgende bedrijfsuitje in Valkenswaard het spel gemakkelijk zelf. Leuk om te doen en een stuk goedkoper!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou in Valkenswaard

Organiseer nu een zeer toepasselijk bedrijfsuitje in Valkenswaard. Kies voor één van onze aangesloten restaurants of boek zelf een locatie en beleef Personality Quiz Meen Je Dat Nou?! Een bijzonder interactief, verbindend en ontroerend spel dat helemaal in deze tijd past. Hoe goed ken jij jouw naasten? En belangrijker nog, hoe goed kennen zij jou?

Ontdek het op uiterst entertainende wijze tijdens jouw volgende bedrijfsuitje in Valkenswaard. Probeer de anoniem gegeven reacties op vragen, stellingen en dilemma's aan de juiste persoon te linken. Zo’n verrassend, verhelderend en intens gezellig bedrijfsuitje in Valkenswaard beleefde je nog nooit! Al vanaf 15 tot wel 100 personen te spelen voor een vriendenprijsje.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food & Fun in Valkenswaard

Een kookworkshop in Valkenswaard boeken, is een goed idee, maar Dinerquiz Food&Fun is een nog véél leukere invulling voor een bedrijfsuitje in Valkenswaard. U mag tijdens uw bedrijfsuitje bij dit dinerspel in Valkenswaard fijn kliederen en klodderen met diverse ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo vermakelijk én smakelijk was uw bedrijfsuitje nog nooit! Dinerquiz Food&Fun is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel smaakt uw bedrijfsuitje in Valkenswaard zeker naar meer!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code in Valkenswaard

De leukste en meest betaalbare invulling voor een bedrijfsuitje in Valkenswaard is beslist Dinerquiz The Code. Speel met collega's, vrienden of familie deze entertainende en komische dinerquiz in Valkenswaard, probeer de code van de mysterieuze box te kraken en ontdek de verrassende inhoud! Spannend, interactief,  komisch en met knallende finale! The Code is er ook in een Engelstalige versie, dus geschikt voor internationale groepen!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden in Valkenswaard

Een bedrijfsuitje in Valkenswaard organiseren, maar dan wel met een Hollands tintje? Denkt u dan eens aan Dinerquiz Hollandse Helden. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een moment in de spotlights. Een origineel en lekker Hollands uitje is zo gevonden. Een bedrijfsuitje met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via Dinerspel.nl. Onder andere te reserveren in uw eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok in Valkenswaard

Tijdens jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard kun je nu zelf speuren en rechercheren in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig. Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een bedrijfsuitje in Valkenswaard organiseren?

De Koudgemaakte Kok is ons nieuwe moordspel voor thuis, op het werk of elke andere gewenste locatie. Een voordelig moordspel voor bijzondere gelegenheden in Valkenswaard zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier in Valkenswaard

Tijdens jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard kan je nu zelf de speurneus uithangen in een spannende maar vooral komische detective. Webshop Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is daar speciaal voor gemaakt. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet nodig want de leider van het moordonderzoek is... het slachtoffer zelf! Alle spelinstructies staan in de spelboekjes en het gehele spel wijst zichzelf.

Zelf een bedrijfsuitje in Valkenswaard organiseren?

De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden in Valkenswaard zoals bijvoorbeeld een familiediner, bedrijfsfeestje een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als originele activiteit voor de feestdagen. Dit moordspel is dus op vele manieren inzetbaar. Een bedrijfsuitje in Valkenswaard organiseren, is hiermee een stuk eenvoudiger geworden! Naast de Nederlandse zijn er ook een Engelse en Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop. Mét uitgebreide lijst aanvullende spel-, eet en muziektips en zelfs bijpassende (optionele) recepten van een echte cuisinier!


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz in Valkenswaard

Into The Box is een verrassende invulling voor jouw bedrijfsuitje in Valkenswaard. Speel dit spannende teamspel met diner, lunch of hapjes. Voor grote en kleine gezelschappen. Een origineel en vriendelijk geprijsd bedrijfsuitje in Valkenswaard vier je dus met Into The Box van Dinerspel.nl!


Meer informatie over dit spel

Mystery Quiz Back To School in Valkenswaard

Vier het leukste, grappigste én meest leerzame bedrijfsuitje in Valkenswaard met Mystery Quiz "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly". In een mysterieuze brief schrijft Juffrouw Polly dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim had. Jouw volgende bedrijfsuitje in Valkenswaard kun je door vier ludieke proefwerken te maken ontdekken wat Juffrouw Polly al die tijd verborgen hield. De beste leerlingen krijgen de meest duidelijke tips en aanwijzingen. Alle klasgenoten steken deze Mystery Quiz in Valkenswaard hun vinger op, moeten in de hoek staan, strafregels maken of krijgen een sticker in hun schrift. En natuurlijk is het apenkooien na afloop! Uitdagend, nostalgisch én eigentijds maar vooral heel amusant. Hoeveel heb jíj onthouden van school? Ook geschikt voor een bedrijfsuitje in Valkenswaard met eventueel kinderen vanaf 10 jaar, senioren en alles daartussen! Welke generatie zal het er het beste vanaf brengen?


Meer informatie over dit spel

 

De plaats Valkenswaard

Valkenswaard telt meer dan 30.000 inwoners en vormt samen met de dorpskernen Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft een Bourgondische gemeente in het hart van de Nederlandse Kempen. Valkenswaard heeft een verrassend veelzijdig voorzieningenniveau, zowel in sociaal, cultureel, sportief als recreatief opzicht. De gemeente is een plek voor levensgenieters. Voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers, voor funshoppers en culinaire fijnproevers, voor stappers en sportievelingen.