Een bedrijfsfeest organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Als uw bedrijfsfeest zowel origineel als betaalbaar moet zijn, is Moordvlucht Moordspel absoluut de leukste invulling voor een spannend en komisch uitje. Geniet tijdens van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart, kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Interactief entertainment gecombineerd met de gezelligheid van een etentje voor een verrassend lage prijs? Een bedrijfsfeest leuker dan dit bestaat niet! Wij heten u van harte welkom aan boord!


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit bedrijfsfeest van deze hilarische moordsoap die kan worden gecombineerd met een heerlijk diner, uitgebreide lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en vermakelijk moordspel. Geschikt voor een personeelsfeestje, teambuilding, vrijgezellenparty en familiefeesten. Te reserveren van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in tientallen sfeervolle bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants of vanaf 15 personen in een locatie van eigen keuze. Een leuker bedrijfsfeest voor een verrassend lage prijs zult u niet snel vinden!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Een bedrijfsfeest organiseren? Dan is Miss Murder Moordspel in combinatie met een diner een goede keuze. Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw bedrijfsfeest samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgen de keuken en bediening een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Is een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren moeilijk te vinden? Welnee, een bedrijfsfeest met Miss Murder Moordspel als activiteit reserveert u gemakkelijk en snel op Dinerspel.nl.


Meer informatie

Food & Fun Culi Spel

Een kookworkshop als activiteit voor een bedrijfsfeest is een goed idee, maar Food&Fun Culi Spel is een nog véél leukere invulling voor een bedrijfsfeest. Tijdens dit dinerspel kunt u heerlijk kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal aan de slag met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk was uw bedrijfsfeest nog nooit! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Met dit dinerspel als activiteit smaakt uw  bedrijfsfeest  zeker naar meer!


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste en meest betaalbare invulling voor het komende bedrijfsfeest. Speel in teams de spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box op tafel te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Zo'n verrassend bedrijfsfeest beleefden jij en je collega's, vrienden of familie nog nooit!


Meer informatie

Hollandse Helden Spel

Een bedrijfsfeest organiseren met een Hollands tintje? Denk dan eens aan Hollandse Helden dinerspel. Met een maffe muts op gaan de teams de strijd aan. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een bedrijfsfeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een bedrijfsfeest op een bijzondere manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n bedrijfsfeest beleefden u en uw gezelschap nog nooit! Alle spelers kunnen zich desgewenst uitdossen in de stijl van één van de kleurrijke karakters, wat alleen nog maar meer hilariteit en sfeer aan uw bedrijfsfeest toevoegt. Tussen de spelronden door wordt er ook nog een heerlijk diner geserveerd. Een bedrijfsfeest met Flight Murder Mystery Game als activiteit is dus altijd jolly good!


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is beslist de meest verrassende invulling voor uw bedrijfsfeest. Dit spannende en amusante spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box staat gelijk aan een betaalbaar en origineel bedrijfsfeest en is geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen en voor kleine en grote groepen.

Profiteer van onze December Korting: Wanneer u 4 of meer spelboekjes besteld, ontvangt u 15% korting op de spelboekjes.
Een leuk idee voor één van de Kerstdagen of op Oudejaarsavond!


Meer informatie

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur tijdens uw bedrijfsfeest zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek staat onder leiding van... het slachtoffer zelf! De spelinstructies vindt u in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig uw bedrijfsfeest!

Moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is beslist het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een dinnerparty met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen. Een bedrijfsfeest organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden! Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.

Profiteer van onze December Korting: Wanneer u 4 of meer spelboekjes besteld, ontvangt u 15% korting op de spelboekjes.
Een leuk idee voor één van de Kerstdagen of op Oudejaarsavond!


Meer informatie


 

Bedrijfsfeest

Het is weer tijd voor een bedrijfsfeest! Een bedrijfsfeest dat niet alleen het teamgevoel versterkt maar vooral amusant is. Daarnaast is een bedrijfsuitje natuurlijk ook goed voor de onderlinge sfeer. Hoe kunt u zo'n personeelsuitje nu het beste invullen? Naast lekker eten wilt u een leuke team-activiteit voor een betaalbare prijs. Een dinerspel van Dinerspel.nl in bijvoorbeeld  voegt dit allemaal briljant samen. Het perfecte uitje bestaat misschien niet, maar met bijvoorbeeld een moorddiner van Dinerspel.nl komt u aardig in de buurt.

Bedrijfsfeest voor iedereen

Een bedrijfsfeest met één van onze dinerspellen als activiteit staat gelijk aan lekker uit eten, veel lachen en sfeer. De spellen kunnen in de meeste restaurants al vanaf acht personen gespeeld worden, maar zijn ook geschikt voor grotere personeelsfeesten met groepen tot 250 personen.

Diverse arrangementen voor een origineel bedrijfsfeest

Op Dinerspel.nl vindt u een groot aantal bedrijfsfeest arrangementen in de allerlei locaties. Voor een uiterst chique personeelsuitje in een stijlvol restaurant of juist een informeel bedrijfsfeestje in een bruin eetcafé. Allemaal goed verzorgd en verrassend vriendelijk geprijsd. Voor een origineel en betaalbaar bedrijfsfeest hoeft u dus niet verder te zoeken!